Vi bor på en gård i ett naturskönt område i nordöstra Skåne. Området heter Snöarp och är beläget mellan Osby och Glimåkra. Vi har ägt vår gård sedan sommaren 2005. Det återstår mycket arbete innan vi har fått det som vi vill, men man får ta lite i taget!

Vår familj består av Pernilla, Joakim och Vincent. Jag, Pernilla har hållit på med hästar i hela mitt liv. Jag har själv tävlingsridit och utbildat hästar till och med MSV hoppning. Dessutom har jag hållit privatträningar i hoppning sedan jag var 17 år gammal och drivit Osby ridskola mellan åren 1999 och 2006. Aveln började jag med 1997, då jag köpte mitt första avelssto Nigglie. Hon hade stammen Mowgli – Furioso III – Crown Point**. Nigglie har lämnat många fina hästar, bland annat export till både Norge och Canada. Därefter har det rullat på med fler och fler hästar.

Jocke driver ett eget företag vid sidan av sin anställning. Jocke har ett stort intresse för maskiner och jordbruk, vilket innebär att fler och fler maskiner samlas på gården! Även Jocke har ett stort intresse för hästarna.

Vincent vår son har ett eget avelssto Earlspark Pebbles! Pebbles har tävlats av Linn Widmark och med henne bla tagit individuellt NM Guld i hoppning. Med Pebbles kommer Vincent börja sin uppfödarkarriär!